Sensueel of delicaat: Chantelle en Passionata by Chantelle spelen met bloemenprints

FW22/23: Midnight Flowers en Olivia

Lingerie die zowel sterk en sensueel als gedetailleerd en gedurfd is. Dát is het handelsmerk van Chantelle en tweede lijn Passionata by Chantelle. Beide merken brengen met hun nieuwste najaarslijn verleiding tot een hoogtepunt, met frisse bloemenprints en een geraffineerde afwerking.

De zomer is nog volop in het land, maar Chantelle en Passionata by Chantelle kijken alvast vooruit naar het najaar. Met een mix van innovatieve designs en vlotte bloemenprints, presenteren de twee brands een hedendaagse én ecologische invulling van verleiding.


Midnight Flowers by Chantelle

Midnight Flowers is Chantelle’s nieuwste sensuele lijn. Een mix van transparante tule en bloemen in kant, maken het geheel mysterieus en supervrouwelijk, terwijl de zachte stoffen zorgen voor een ultiem comfort. Gedurfd paars of klassiek wit, Chantelle heeft voor elke vrouw de gepaste lingerie.


Olivia by Passionata by Chantelle

Passionata by Chantelle – de jongere zus van Chantelle – brengt met haar nieuwste lijn Olivia een mix van bloemige prints en vrolijke kleuren. Tinten als framboos en helder rood combineren moeiteloos met de bloemen en extra broderiedetails tot gedurfde designs.


Bekijk alle beelden van Chantelle hier.
Bekijk alle beelden van Passionata by Chantelle hier.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.