#OverthrowUnderwear : Soft Stretch-campagne Chantelle gooit lingerie codes overboord

Met de nieuwe, innovatieve Soft Stretch-lijn van het Franse lingeriemerk Chantelle gaat de revolutionaire campagne Overthrow Underwear gepaard. De campagne verspreidt zich via social media door middel van de uiting #OverthrowUnderwear en is ontworpen om restricties die vrouwen voelen bij het dragen van lingerie overboord te gooien.

De Overthrow Underwear-campagne is een protest tegen de huidige manieren van ontwerpen, marketing, kopen en dragen van lingerie. In de campagne is te zien hoe jonge creatievelingen in fotografie, kunst en film de actie op hun eigen manier interpreteren en weergeven, zoals de parisiennes Louise Follain en Lila Cardona. Het is een call to action om lingerie op een nieuwe en andere manier te bekijken. Dit houdt in dat lingerie niet meer geassocieerd hoeft te worden met verleiding, lichaamsbeeld, probleem/oplossing of humor.

De campagne draait rond Soft Stretch, de meest succesvolle one size fits all-lijn van Chantelle Lingerie die begin dit jaar de Innovation of the Year-Award won: naadloos, minimalistisch, ultrarekbaar, uitgevoerd in een zacht comfortabel materiaal en verkrijgbaar in een waaier van kleuren. De stukken zijn one size fits all en dus passend voor vrouwen in alle soorten en maten, wat maakt dat ze zich aanpassen aan het lichaam van de vrouw en niet andersom. Daardoor is Soft Stretch dé belichaming om ervaringen of gevoelens over ondergoed omver te werpen. Door de nadruk te leggen op individuele stijl en mode, kan het beginpunt van het gesprek over lingerie veranderen.

Een vrij, betekenisvol en authentiek gesprek dat de wereld van vandaag de dag reflecteert. Met de campagne wil Chantelle Lingerie dan ook verschillende gezichten van de wereld vangen en de stem van vrouwen horen die het overboord gooien van conventies als normaal gaan zien. Er zijn al tientallen vrouwen die deelnemen in de Overthrow Underwear-campagne en daarmee het traditionele beeld van vrouwelijkheid omslaan. Sluit jij je ook aan bij deze revolutie?

#OverthrowUnderwear

Dorothée Marcus

Media Mania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.