Minimalist vs. Maximalist

Chantelle & Passionata by Chantelle SS22

Minimalisme omarmt eenvoud. Maximalisme laat dan weer kleur, vormen en textuur spreken. Twee contrasterende trends die aan bod komen in de Chantelle en Passionata by Chantelle collecties. Ben jij team less is more of team more is more?


Minimalisme

Eenvoud siert. Basics vormen de essentie van de Chantelle en Passionata by Chantelle collecties. Nude en zwarte tinten, eenvoudige silhouetten of badmode in een effen ontwerp: simpele stuks afgewerkt tot in detail stelen de show.

Chantelle

Passionata by Chantelle

Chantelle swim

Passionata by Chantelle swim


Maximalisme

Ook maximalisme krijgt een plaats in de Chantelle en Passionata by Chantelle collecties. Felle kleuren, levendige prints en combinaties van verschillende texturen: alles kan en alles mag. Ga voor bigger, better & bolder met deze setjes.

Chantelle

Passionata by Chantelle

Chantelle swim

Passionata by Chantelle swim


Voor meer Chantelle beelden, klik hier.

Voor meer Passionata by Chantelle beelden, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.