Lingerietrend: The Warrior

FW23 nieuwigheden Chantelle

Dit FW23 seizoen brengt de lingeriecollectie van Chantelle een fascinerend verhaal, waarin vrouwelijkheid de hoofdrol speelt en vrouwen als krijgers centraal staan. Ze claimen in dit verhaal hun zelfvertrouwen, doorbreken stereotypen en staan symbool voor een mysterieuze en erotische kracht. ​ Verwacht je aan een sensuele collectie die empowerment, elegantie en comfort omarmt.


'Graphic allure'

Chantelle introduceert dit seizoen een nieuwe lijn, die Graphic Allure gedoopt werd. Het design schittert met een speelse mix van grafische kant, delicate bandjes en subtiele juwelen.

'Nightfall'

Ook Nightfall is een van de nieuwe en verleidelijke lijnen van het seizoen. De lingeriesetjes zijn gemaakt van zwarte transparante tule die prachtig contrasteert met een kleurrijk borduursel. Romantisch én stoer!

'Graphic Support'

Met Graphic Support lanceert Chantelle een lijn die geen compromissen sluit als het gaat om comfort, looks en goede ondersteuning. Het samenspel van transparante en ondoorzichtige stoffen geeft de collectie een speelse en tegelijk moderne uitstraling.


Hier download je alle Chantelle beelden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.