Lingerie te mooi om te verbergen

Chantelle en Passionata by Chantelle SS23

Beauty begins underneath en ook lingerie hoef je dus niet te verstoppen. De setjes van lingerielabels Chantelle en Passionata by Chantelle zijn gemaakt om gezien te worden en te combineren met je favoriete alledaagse looks. Combineer ze met een gedurfde outfit voor een avondje uit of in combinatie met een klassevol suit op kantoor. Modieuze prints en sensuele pasvormen bieden je look de nodige allure.


Gooi kant en mesh in de mix met levendige kleuren en je krijgt het ultieme statement, als we Chantelle en Passionata by Chantelle mogen geloven. Less is more, dus laat gerust een streepje lingerie zien, nu de temperatuur omhoog schiet. Verrassende patronen, interessante cut-outs en een expressief kleurenpalet zorgen voor een en al verleiding (ook op die bloedhete dagen!).

Passionata by Chantelle SS23
Passionata by Chantelle SS23

Hier download je alle Chantelle beelden.

Hier download je alle Passionata by Chantelle beelden.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.