Kleur bekennen met Chantelle

FW22 SoftStretch

Frans lingeriemerk Chantelle luistert naar het vrouwenlichaam én -geest. Zo is de innovatieve SoftStretch-collectie niet alleen ademend, ontzettend flexibel in alle maten en past het perfect tijdens de ‘in-between’ dagen, het kan ook je mood boosten. Chantelle viert het vrouwenlichaam met rekbare, zachte sets in tal van tinten met elk hun eigen kracht. Comfortabel ondergoed in empowerende kleuren? Yes, please!

Voel je goed in elke mood

We zien de toekomst rooskleurig in, een verhaal heeft een rode draad en onze prins(es) zit op een wit paard. Kleur maakt deel uit van ons dagelijks leven en bepaalt onze stemming. Wist je dat een groene boswandeling relaxeert? En dat blauwe lucht voor ontspanning zorgt? Elke kleur heeft een specifiek effect op je gemoed.

Chantelle combineert in haar SoftStretch-collectie ultiem comfort en vrijheid met de kracht van kleur. Kleurentherapie stamt af van de oude Egyptenaren. Zij bouwden zalen met grote ramen uit gekleurd glas voor therapeutische doeleinden. Sommige kleuren zijn warm en hebben een stimulerend effect, terwijl andere koel en kalmerend zijn.

Ondergoed vormt de basis van je dagelijkse empowering outfit. Door bewust voor een bepaalde kleur te kiezen, kies je ook een specifieke kracht. What’s your mood?


Mysterieus in zwart

De ultieme, donkerste kleur van het spectrum: zwart. Deze kleur zit vol mystiek, verleiding, kracht en autoriteit. De kleur zwart biedt bescherming, macht, elegantie en verfijning. ​

Verfijnd in bordeaux

Bordeaux is de meest kalmerende kleur van het palet. Deze kleur relaxeert, brengt je hart tot rust en geeft innerlijke kracht en vertrouwen. In tegenstelling tot ‘echt’ rood, is bordeaux verfijnder, serieuzer en minder energiek.

Vrouwelijk in zacht lavendel

Zacht lavendel is een verzorgende kleur, en symboliseert geluk en vreugde van onvoorwaardelijke liefde. De kleur roze barst van positiviteit, empathie en vrouwelijkheid. Roze wordt beschouwd als een kalmerende, zachte kleur die inspireert, verzorgt, onschuldig is en hoop geeft. Draag je roze, dan ontketen je self-love en romantische liefde.

Positief in perzik

Perzik is een variant van optimistisch oranje. Kies voor perzik in de moeilijkste momenten, want deze warme kleur komt met de hoogste graad van positivisme. Perzik brengt bescherming, rust en harmonie.

Gemotiveerd in grijsgroen

Grijsgroen werkt kalmerend, vermindert stress en heelt. Groen symboliseert natuur, veiligheid en geluk, verfrist en geeft een verbeterde focus. Mix je deze kleur van herbronning met tinten van aqua (reinheid, frisheid en water) en grijs (intellect en compromis), bekom je een motiverend geheel. Draag grijsgroen voor dat duwtje in de rug!

Gecamoufleerd in kaki

Kaki is een koele, neutrale en energiearme kleur. Ervaar je een dag waarop je niet wilt opvallen en geen aandacht wilt trekken? Camouflage en kaki zijn the way to go!


Bekijk hier alle campagnebeelden en packshots

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.