Introducing Chantelle X

FW22/23 - Verleidelijk, couture en here to stay

From Paris with love? Neen, from Paris with spice! Met Chantelle X brengt de Chantelle Group high-end seductie dat ingaat tegen de traditionele codes, met onbevreesde, creatieve designs en een hedendaagse visie op lingerie. Word mee(r) verleid door Chantelle X!


Chantelle X - FW22
Chantelle X - FW22

Lingerie, heruitgevonden.

eXtravagance, eXtraordinary, eXceptional, eXplicit, eXtreme, eXclusive, eXperience en eXchange, dat zijn de acht kernwaarden van Chantelle X. Het jongere zusje van Chantelle en Passionata by Chantelle daagt de traditionele kijk op lingerie uit met een gewaagde mix van extravagante designs, hoogwaardige - vaak gerecycleerde - materialen en een stevige dosis durf. Het resultaat? Een moderne, high-end collectie voor onafhankelijke vrouwen die dromen van dat tikkeltje meer, vertaald in vier uitdagende lijnen: Impulse, Magnetic, No icons en Singular.

Chantelle X - FW22
Chantelle X - FW22

Impulse

Verleiding op haar beste, met Impulse. Opvallende bloemige designs in kant worden in deze lijn aangevuld met zilveren accessoires tot iconische, unieke looks.


Chantelle X - FW22
Chantelle X - FW22

Magnetic

Magnetic laat weinig aan de verbeelding over, dankzij een mix van transparante stoffen met nauwkeurig geplaatst borduurwerk in verfijnde, moderne patronen.


Chantelle X - FW22
Chantelle X - FW22

 

No icons

Grafische eyecatchers, gedurfde visnetten en net voldoende transparantie, dat is No icons. De lijn is verleidelijk en tegelijkertijd hedendaags door de bandjes met logo.


Chantelle X - FW22
Chantelle X - FW22

Singular

De perfecte mix van design en expressie; hier is Singular, een speelse lijn dat kant, knopenwerk en gaas samenbrengt tot moderne, ultravrouwelijke sets.


Ontdek meer packshots en campagnebeelden in onze newsroom.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.