Funky cut-outs en retro prints: een speelse zomer met Chantelle en Passionata by Chantelle

Deze zomer zetten de badmodelijnen van Chantelle en Passionata by Chantelle koers richting een ongerept seizoen, met een collectie die zowel sexy als speels is. Interessante cut-outs, retro prints en een gevarieerd palet aan kleuren inspireert nieuwe avonturen en biedt frisheid op zonnige dagen. Op zoek naar badmode die je op het lijf geschreven is? Gevonden!


Passionata by Chantelle SS23
Passionata by Chantelle SS23

Het juiste swimwear is niet altijd makkelijk te vinden en kan een helse speurtocht worden. Natuurlijk wil je deze zomer onder dat warme zonnetje net zo'n trendsetter zijn, als dat je de rest van het jaar bent. Chantelle en Passionata by Chantelle helpen je alvast op weg, met onderstaande eyecatchers.

Beach day

Een stranddag vraagt om een mooi ensemble van een bikini maar ook een cover up, voor wanneer de beachbar roept. Felle kleuren stralen onder de zomerzon, waar ook de non-kleur zwart warmte naar je toetrekt. Onderstaande ensembles van Chantelle en Passionata by Chantelle onderscheiden zich door vrouwelijke cut-outs, speelse afwerkingen en fijne gekleurde materialen.

Chantelle

Passionata by Chantelle

Pool day

Verkoeling zoeken op een warme dag, doen we het liefst met een frisse duik in het zwembad. De swimsuits van Chantelle en Passionata by Chantelle zijn dan ook gemaakt voor comfort en plezier en brengen je moeiteloos van het zwembad naar een poolparty. Mooie pasvormen en retro details voegen een dosis Bondi Beach toe aan je zomerlook.

Passionata by Chantelle

Chantelle

Tropical day out

Een tropische daguitstap - met mogelijks een spontane duik in open zee - vraagt om een originele look. Met speelse items om het lijf, steel je de show, waar in de wereld je ook bent. Waan je op een jacht in Monaco, stijlvol gedrapeerd in Chantelle. Of droom over paraderen op het Italiaanse strand met een ijsje in de hand, in een hip ensemble van Passionata by Chantelle.

Chantelle

Passionata by Chantelle


Klik hier voor meer Chantelle beelden.

Klik hier voor meer Passionata by Chantelle beelden.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.