Een streepje voor: een grafische winter voor Chantelle en Passionata by Chantelle

FW23/24

Edgy en verleidelijk: dat is Chantelle en Passionata by Chantelle. Voor FW23/24 kiest het Franse lingerielabel en haar jongere, meer sexy lijn voor grafische prints en fijne kant die de contouren van je lichaam stroomlijnen en omhelzen. Resultaat: een gedurfd collectie met eigentijdse uitstraling.


Grafische eyecatchers

Kies je voor subtiele lijntjes voor een ingetogen look, of voor opvallende strepen die de aandacht trekken: grafische prints geven je lingerielade een speelse update. Deze frivole setjes met delicate details bundelen sensualiteit en comfort.

Chantelle

Passionata by Chantelle

Chantelle

Passionata by Chantelle


Hier download je alle Chantelle beelden.

Hier download je alle Passionata by Chantelle beelden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.