Deze setjes van Chantelle, ​ Passionata by Chantelle en Chantelle X zetten de lente in vuur en vlam

SS23 collectievoorstelling

Je huid krijgt aan het begin van de lente nog weinig zon te zien, maar van verleidelijke lingerie krijg je het gegarandeerd al wat warmer. Chantelle, Passionata by Chantelle en Chantelle X zorgen dit SS23 seizoen voor sexy powerlooks waarmee je de show kan stelen. Elk design viert het vrouwelijk bestaan, met unieke details en stoere accenten.


Chantelle SS23: heruitgevonden en gestroomlijnd

Chantelle introduceert dit seizoen drie nieuwe lijnen: smooth perfection, new romance, en modern support. Ook de orangerie lijn werd heruitgevonden en bestaat nu uit gerecycleerde materialen. De perfecte pasvorm staat centraal bij deze moderne designs, die je elke ochtend met veel plezier uit je lingerielade tovert.

Passionata by Chantelle SS23: sportief en sexy

Met de nieuwe Pila, Paola, en Prisca lijn presenteert Passionata by Chantelle de must-haves van het seizoen. De designs die een perfecte balans vinden tussen sportiviteit en verleiding, ​ beloven onmisbaar te worden in onze zomergarderobes.

Chantelle X: transparant en verleidelijk

De nieuwe Chantelle X lijnen Spark en Xplicit staan voor gedurfde designs die zachtheid maar tegelijk ook lef uitstralen. De voorzichtig transparante looks kennen one-of-a-kind details zoals gouden hardware en metallic opschriften.


Klik hier voor meer Chantelle en Chantelle X beelden.

Klik hier voor meer Passionata by Chantelle beelden.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.