Comfort voorop bij Chantelle en Passionata by Chantelle

SS22 SoftStretch, Pure Light en Nicole

Chantelle en Passionata by Chantelle weten als geen ander dat comfort het belangrijkste criterium is voor vrouwen bij het uitkiezen van lingerie. Lichte, luchtige materialen die zacht aanvoelen zijn dan ook de kern van Chantelles comfort lijnen SoftStretch en Pure Light en Nicole bij Passionata by Chantelle.


Lingerie als een tweede huid

Deze lente wordt Chantelles SoftStretch collectie uitgebreid met nieuwe kleuren en modellen. Iconische stuks worden herwerkt met een moderne, vrouwelijke, kanten toets. SoftStretch wordt gemaakt van een ultrazacht en rekbaar materiaal, waardoor het zich aanpast aan alle lichaamstypes. Een must-have in alle garderobes.

Beschikbaar in verschillende kleuren en prints. Download alle SoftStretch beelden hier.


Licht als een veertje

Chantelles Pure Light is de perfecte mix tussen comfort en vrouwelijkheid. Onzichtbaarheid krijgt in deze lijn een nieuwe betekenis, door een subtiele, transparante mesh bovenaan de cups. Pure Light is zo verhullend en tegelijkertijd onthullend.

Beschikbaar in zwart en Golden Beige.


Fashion en fun

Passionata by Chantelle verrast met een lijn in hedendaagse, elegante tijgerprint. Nicole is gemaakt met comfortabele materialen, afgewerkt met een all-over mesh in kant. De elastische band lijnt de decolleté en taille af, voor een ultravrouwelijke look..

Beschikbaar in wit en Black Leo.


Voor meer Chantelle SS22 beelden, klik hier.

Voor meer Passionata by Chantelle SS22 beelden, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.