CHANTELLE x VICTORIA / TOMAS, de eerste SoftStretch capsulecollectie

Een unieke #overthrowunderwear samenwerking

In het kader van de Overthrow/Underwear campagne, sloeg Chantelle de handen in elkaar met het opkomende Franse modemerk VICTORIA / TOMAS, opgericht in 2012 door Victoria Feldman en Tomas Berzins. Het ontwerpersduo creëerde een capsulecollectie van de iconische SoftStretch lijn, bestaande uit 12 delen en geïnspireerd door de VICTORIA / TOMAS-handtekeningcode : de kleurenband. De collectie werd exclusief gepresenteerd tijdens de Parijse fashion week.

Het ontwerpersduo VICTORIA / TOMAS brengt een volwaardige lijn van draagbare individuele stukken gericht op een nieuwe generatie van moderne urban vrouwen. Victoria is sterk geïnteresseerd in kunst en verliefd op experimentele mode. Tomas laat zich inspireren door excentrieke beelden a la Tim Burton, de coole houding van skaters en de sfeer van de hiphopwereld. Het resultaat is een lijn van neo-arty kleding met sculpturale vormen en levendige kleuren.

Chantelle en VICTORIA / TOMAS delen duidelijk dezelfde waarden : een sterke en elegante esthetiek, ten dienste van gemakkelijk te dragen kledij. VICTORIA / TOMAS houdt van spelen met contrasten en kleur. De kenmerkende strepen dragen bij tot de kunstige, sportieve en rebelse geest die in de hele collectie heerst.

Verkoopsprijzen : brassière : €40 - slip : €28 - body : €60

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.