Chantelle SS18 : Delicate Beauty

Simpel casual of aangeboren elegantie, de Parijse attitude is net zo fascinerend als ondefinieerbaar. Chantelle drukt deze ontastbare attitude goed uit in deze delicate beauty categorie. Door lingerie te creëren die er zowel goed uitziet als goed aanvoelt.

Kant, borduurwerk, patronen en kleuren worden gecombineerd met een uitzonderlijk ontwerp om de perfecte look en pasvorm te creëren. Details zorgen voor de: 'je ne sais quoi'. Wat dit een typische Parijse stijl geeft.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.