Chantelle Lente/zomer 2017 :: Sport & Style

Chantelle wendde al zijn expertise als korsettenfabrikant aan om niet één maar drie sportbeha’s te ontwerpen met een variërende steun afhankelijk van de beoogde sportbeoefening.

Low Impact
Ben je een fan van yoga en stretchen? Opteer dan voor de zachtheid en uitgesproken vrouwelijke stijl van het Low Impact model. Deze beha verleent een mooie ronding aan de buste, voor een afgelijnd vrouwelijk figuur.

Medium Impact

Hou je meer van fitness en fietsen? Ga voor de eenvoud en het comfort van de Medium Impact. Hij is uitgesneden onder de armen, speciaal om irritaties door wrijving tijdens de inspanningen te voorkomen. De beugels zijn beschermd en de sluiting zit opzij – net zo makkelijk tijdens het trainen van je buikspieren!

High Impact

Leef jij je uit met hardlopen, tennis of Zumba? Dan gaat er niets boven de technische verfijning en prestaties van een High Impact. Het omhullende, bedekkende model absorbeert en beperkt schokken. Hij biedt bovendien optimale steun onder de meest extreme omstandigheden. Een kledingstuk dat gezien mag worden, in de sportzaal maar ook in de stad!

Chantelle_Sport_SS17_NL.pdf

PDF - 3.4 Mb

Magali Van Steenwinckel

Media Mania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.