Chantelle Soft Stretch : Eén maat voor een perfecte pasvorm

Comfort 2.0 upgrade your underwear

Minimalisme betekent innovatie in eenvoud. Mode vernieuwt zichzelf met pure stijlen en inventieve vormen, waar het niet-essentiële geen plaats meer heeft. Het ontwerp van SoftWear haalt inspiratie uit deze evolutie. Dat betekent moderne lingerie die ongecompliceerd is, met bh's die gemakkelijk te dragen zijn en geen ongemak veroorzaken.

De beugelloze Easy-beha uit de Soft Stretch collectie zorgt voor de ondersteuning van een klassieke beha, maar met het lichte en vrije gevoel van een bralette.

De Soft Stretch slips zijn naadloos, elastisch en bestaan uit een ultra-zachte en comfortabele stof. One-size fits all, in diverse kleuren, geschikt voor vrouwen in alle vormen en maten. Deze innovatie zal snel één van je garderobe must-haves worden!

De Soft Stretch collectie is perfect voor vrouwen die een totale bewegingsvrijheid en utliem comfort wensen. De slips, de brassiere, de top en de body hebben een verbazingwekkende eenvoudige 'one size fits all' maat. De Easybeha is verkrijgbaar in de standaardmaten S tot en met XL.

 

Chantelle Soft Stretch - Perstekst

PDF - 2.0 Mb

Dorothée Marcus

Media Mania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.