Chantelle Lente/Zomer 2017 : Bruidslingerie

Zeg ja tegen Chantelle

Voor onder een bruidsjurk is onzichtbaarheid het sleutelwoord. De lijnen Irrésistible en Aeria met hun gladde ultra-platte afwerking, zijn hiervoor de perfecte keuze. Ze zijn volledig onzichtbaar en zo comfortabel als een tweede huid. De lijnen zijn beschikbaar in alle soorten huidstinten voor een gegarandeerd “nude” effect.

Voor onder een strapless jurk is de silicone vrije bandeau beha van Vous & Moi de perfecte oplossing. De beha biedt een goede steun zonder de gevoeldige huid te irriteren.

Voor de huwelijksnacht kiest men voor verfijnde, vrouwelijke lingerie met Présage en haar leavers kant .

Chantelle persbericht Bruidslingerie

PDF - 3.0 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.