Chantelle Hedona : the original Chantelle

De Hedona-beha is het meeste iconische model van Chantelle, gecreëerd in 1998. Voor het 20-jarige bestaan in 2018 presenteert Chantelle de Hedona in een nieuw vintage-signature met monogram, maar blijft ze bij de perfecte fit waar haar dragers zo dol op zijn.

Een origineel ontwerp met elegante details, een essentiële naadloze beugelbeha die zorgt voor een mooie natuurlijke vorm en meer dagelijks zelfvertrouwen. Zelfs na 20 jaar is Hedona onmiskenbaar succesvol.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.