Chantelle FW22/23: Een nieuwe verleiding

De huidige tijdsgeest van female empowerment, gendergelijkheid en feministische idealen zorgt ervoor dat de term 'verleiding' een nieuwe invulling krijgt. Vandaag worden de grenzen uitgedaagd. Vrouwen hebben de term in eigen handen en gebruiken het als een middel van expressie, vrijheid en zelfvertrouwen.

Frans lingeriemerk Chantelle ondersteunt vrouwen hierin en zet moderne verleiding centraal in de FW22/23 collectie. Chantelle introduceert nieuwe lijnen als de drie ecodesigned collecties Memento, Midnight Flowers en Smooth Lines en blijft inzetten op innovatie, met de SoftStretch collectie. Ontdek de collectie hieronder.


Memento: hypnotiserende elegantie

Met haar grafisch borduurwerk, luxueus zijden en delicaat satijn, is Memento verleidelijk én comfortabel. Het elegante en speelse kant onthullen subtiel wat naakt, terwijl de gouden details zorgen voor elegantie en verfijning.


Midnight Flowers: zachte bloemenkant

Midnight Flowers is Chantelles nieuwe krachtige en sensuele lijn, die bovendien duurzaam is. Door het contrast tussen transparant tule en mystieke bloemenkant, is deze lijn de perfecte mix van zachte, maar verleidelijke designs.


Smooth Lines: duurzame mesh

Smooth Lines is een nieuwe lijn die de curves en natuurlijke vormen van elke vrouw omarmt. Grafische designs en geometrische lijnen zorgen voor een gesofisticeerd minimalisme en een seamless touch die onzichtbaar is onder kleding.


SoftStretch: comfort en low impact ondersteuning

Ook in de SoftStretch lijn blijft Chantelle inzetten op innovatie. De Magic Spacer bh is net zoals de vorige SoftStretch modellen gemaakt uit een draadloze stof, maar biedt nog meer comfort en low impact ondersteuning. Perfect voor sport als yoga en pilates, waarbij extra comfort belangrijk is.


Voor meer Chantelle FW22/23 beelden, klik hier

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.