Chantelle breidt SoftStretch lijn uit met nieuwe innovatie

SoftStretch V-neck

Chantelle, Designer van het Jaar 2019, presenteert de nieuwste telg uit de SoftStretch lijn : de V-Neck top met soft cups. De top is het resultaat van een exclusieve techniek gepatenteerd voor Chantelle en bestaat uit hetzelfde revolutionair en innovatief materiaal als de bekroonde SoftStretch onderstukken. Het tijdloze en moderne design biedt dankzij de Soft Cups en de brede band onder de buste perfecte steun tot een G-cup en zorgt voor een mooi ronde buste-effect. Dankzij de naadloze afwerking is SoftStretch V-Neck 100% onzichtbaar onder kledij. De absolute elasticiteit garandeert zoals steeds een fit die zich aan het lichaam aanpast en als een tweede huid aanvoelt.

SoftStretch is de meest succesvolle, one size fits all-lijn van Chantelle Lingerie, bekroond met de Innovation of the Year-Award. SoftStretch is naadloos, minimalistisch, ultrarekbaar, uitgevoerd in een zacht comfortabel materiaal en verkrijgbaar in een waaier van kleuren. De stukken zijn one size fits all en gemaakt van elastische materialen waardoor de producten voor elke vrouw perfect zitten. Dat maakt dat ze zich aanpassen aan het lichaam van de vrouw en niet andersom.


Klik hier voor alle packshots en campagnebeelden uit de SoftStretch lijn.


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.