Breek de regels dit eindejaar met Chantelle

Deze feestdagen is het tijd om alle regels te laten varen en jezelf te verwennen met de prachtige collecties van Chantelle en Chantelle X. Vergeet de conventionele ideeën over wat je zou moeten dragen en omarm je eigen stijl en sensualiteit. De collecties van het Franse lingerielabel bevinden zich dan ook op een kruispunt tussen eenvoud en luxe. Kies dit eindejaar voor de tijdloze verleiding van zwarte lingerie, de charme van lieflijke stijlen, of omhul jezelf in het passioneel rood.

Chantelle X - Chantelle


Kerstrood: passie en vreugde

De warme, passionele tint van rood straalt kracht en zelfvertrouwen uit, wat je extra speciaal en sensueel doet voelen tijdens de feestperiode.

Chantelle

Chantelle

Lieflijk neutraal: met een verfijnde twist

Voeg een vleugje romantiek toe aan je feestelijke look met lieflijke lingerie voor de feestdagen. Zachte kleuren en delicate details creëren een betoverende sfeer die perfect past bij de magie van het seizoen.

Chantelle

Chantelle X

De schaduw van de verleiding: zwart

Ontdek de tijdloze allure van zwarte lingerie voor de feestdagen. Elegant en verleidelijk, zwarte lingerie voegt mysterie toe aan elke feestoutfit.

Chantelle - Chantelle X

Chantelle


Hier download je alle Chantelle beelden.

Hier download je alle Chantelle X beelden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.