Betoverende feestlooks met Chantelle lingerie

Creëer de leukste partylooks met lingerie

Op zoek naar een partylook die gedurfd én gesofisticeerd is? We've got you covered! Unlock your inner party beast met een feestelijke en experimentele mix van Chantelle lingerie en partywear voor een look die niemand ooit nog zal vergeten. Want als er één moment is om alle outfitregels te herdefiniëren, dan is het wel nu!


Suit up met Passionata by Chantelle

Disclaimer: we do not own the rights to the above images, these serve only as an example. Source: Pinterest

Kiezen is verliezen dus why should you? Speel in op de everlasting color blocking trend door deze feestdagen je favoriete power suit te combineren met een kleurrijke set van Passionata by Chantelle. ​ De sprekende kanten details springen onmiddellijk in het oog en zitten daarnaast feilloos, zodat je je op je best voelt in je expressieve outfit.


Slipdress to impress met Chantelle

Een satijnen stofje leent zich perfect om een hele avond in te shinen. Geef een nieuwe betekenis aan je Chantelle slip dress door ze te combineren met een gewaagde panty met print en/of een grote faux fur mantel, voor een catwalk-waardige look. Your party, your rules. Draag onder het geheel de SoftStretch lijn van Chantelle, om de ultieme naadloze naked look te creëren of kies voor een romantische set in diepe kleuren, en rek dat feestgevoel tot diep in het volgende jaar!


Bralette anno 2022 volgens Chantelle X

Disclaimer: we do not own the rights to the above images, these serve only as an example. Source: Pinterest

Bralettes ain’t going anywhere deze winter. De sets van Chantelle X zijn hét haute couture antwoord uit lingerieland en dan ook volop geïnspireerd op deze unieke trend. De bredere schouderbandjes zijn zowel stijlvol als praktisch, met een betere ondersteuning voor elke boezem. It’s a win win! Combineer de bustiers met je favoriete kokerrok of kostuumbroek met hoge taille. Liever meer coverage? Combineer dan met een blouse in doorzichtige mesh.


Ontdek meer campagnebeelden en packshots van Chantelle, Passionata by Chantelle en Chantelle X in onze pressroom.

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.