Beachwear voor een zomer van dromen

Chantelle SS22 Badmode

Samen met Chantelle dromen we van een zwoele zomer, gevuld met dagen die we kunnen doorbrengen in bikini of badpak. Met de nieuwe Atlantis, Inspire en Texture lijnen doet het Franse lingeriemerk beroep op een zwoele vakantiefantasie. Dit seizoen markeert ook een keerpunt voor Chantelle, met meer duurzame stuks dan ooit in de collectie.

De afgelopen jaren reisde Chantelle de wereld rond voor sfeerbeelden om hun badmode voor te stellen. Dit seizoen combineert Chantelle landschapsbeelden van vorige shoots met beelden geshoot in een studio, in een periode waarin reizen niet mogelijk was.


Texture: minimalistische asymmetrie

De nieuwe Texture lijn heeft een minimalistische esthetiek, is verfijnd en modern. Het patroon van jacquard breiwerk versmelt perfect met de asymmetrische details.


 

Inspire: een tijdloze basic

Inspire is de nieuwe tijdloze, basic lijn van Chantelle. Handgemaakte details en gouden afwerkingen met 'Chantelle' in gegraveerd accentueren het sihouet van de bikini's.


Atlantis: een print die doet reizen

Met een print die doet denken aan koraal, nodigt Atlantis uit tot reizen. Atlantis is een lijn met een moderne allure, door zijn minimalistische afwerkingen en laser-cut accessoires.

Alle producten in de badmodecollectie van Chantelle dragen vanaf nu het OEKO-TEX certificaat. Daarboven heeft meer dan de helft van de stuks het Bluesign label, dat verantwoordelijke en milieuvriendelijke productie garandeert.


Voor meer SS22 Chantelle badmode packshots, klik hier.

Voor meer SS22 Chantelle badmode campagnebeelden, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.