A Chantelle a day...

De beste Chantelle FW22 looks voor een hele week

POV: het is maandag, je staat voor je kast en je beseft: you have nothing to wear that matches your mood. De Chantelle FW22 collectie heeft voor jou het perfecte antwoord, met comfortable, tijdloze stuks die zich moeiteloos afwisselen met frivole, statement pieces. De perfecte set voor elke dag, voor elk humeur? Daar heeft Chantelle alvast een oplossing voor!

Vaarwel, maandag-blues!

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Nog nagenietend van het heerlijke weekend of juist strijdend tegen de maandag-blues, met een frivole, vrolijke set, lukt dat allemaal nét iets beter. Ga voor fris wit met een fleurige knipoog. Jouw week kan nu al niet meer stuk!

Romantische dinsdag

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Diepe kleuren met delicate prints helpen je moeiteloos door de lange dinsdag. Ga voor wijnrood, donkerblauw of smaragdgroen voor een ultravrouwelijke, romantische look.

Op woensdag dragen we...

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Jawel, met een toets roze kom je op woensdag al een heel eind verder. De ondersteunende shapewear van Chantelle zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plaats zit en je lichaam op haar beste manier ondersteund wordt voor die extra boost zelfverzekerdheid. Of ga voor een setje met fleurige details, want hé, de week is half voorbij, dat verdient een feest!

Donderdag, the day to make it happen

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Geen taak te moeilijk en geen obstakel te hoog, met een killersetje aan. Haal die innerlijke lady boss vibes uit de kast, dankzij stijlvol zwarte stuks met dat tikkeltje meer. ​ Comfortable, chic en immer flatterend, met de Chantelle sets knal je door de dag.

Vrijdag voor iedereen!

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Ieder lichaam ziet er anders uit, en dat omarmt Chantelle als geen ander. Elk ontwerp bestaat uit verschillende boven- en onderstuks, zodat zowel jij als je vriendinnen de perfecte match vinden voor jullie lichaam.

Een zaterdag met pit

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Elk weekend moet gevierd worden, ook in lingerie! Kies voor sexy, zwarte sets met een extra laagje pit, of voor gedurfd rood. Waar je ook voor gaat, het wordt zeker een weekend om van te dromen!

Op z'n zondags

Chantelle - FW22
Chantelle - FW22

Na een lange werkweek en druk weekend, is het op zondag tijd om te ontspannen. Met de SoftStretch-lijn van Chantelle krijgt je lichaam eindelijk de kans om even uit te ademen. Zacht, ademend en lief voor je lijf: ​ de SoftStretch-lijn bezorgt je zalige zondagen.


Bekijk hier alle campagnebeelden en packshots

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Chantelle

Chantelle is gespecialiseerd in het maken van perfect passende en hoogwaardige lingerie, ontworpen om de schoonheid, in al haar vormen, te beschermen. Lingerie is niet alleen een verborgen kledingstuk onder je kleding. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie zorgt ervoor dat je kleding er beter uitziet en dat jij je comfortabeler voelt. Chantelle combineert haar erfgoed van innovatie met een sterke design expertise & eigentijdse visie en is geïnspireerd door de veelzijdige vrouw van vandaag en de kracht van gecombineerde verschillen en diversiteit.